Bliv medlem af Gutter Island Foreningen

Gutter Island Garage Rock Festival er en dejlig bastard i det danske festivallandskab; det samme er foreningen bag. Det er en festival skabt og drevet af frivillige kræfter som, i stedet for at gå til fodbold, går til Gutter Island.

Hvis du elsker Gutter Island ligeså meget som os, kan du også gå til Gutter. Med medlemskabet følger mulighed for at være med til at forme og skabe Danmarks vildeste festival. Samtidig arbejdes der på nogle medlemstilbud, som giver dig fordele til udvalgte events, tilbud på merch, etc.

Et medlemskab koster 200 dask (plus gebyrer, jaja vi ved det godt, ingen synes gebyrer er sjove) og løber indtil Gutter Island Festivalen 2018.

Så støt op! I vil jo gerne!

Bliv medlem af foreningen.

Become a member of the Gutter Island Association

Gutter Island Garage Rock Festival is a lovely bastard in the Danish festival landscape; The same is the association behind. It is a festival created and driven by volunteers who, instead of playing soccer i their weekends, go to Gutter Island.

If you love Gutter Island as much as we do, you to can become a member! The membership gives the opportunity to help shape and create Denmark’s wildest festival. At the same time, there are some membership offers that give you benefits for selected events, merch deals, etc.

A membership costs 200dkkr (plus fees) and runs until the start of Gutter Island Festival 2018.

So show your support! We know you’d like to!

Become a member