Festival 2018

Gutter Island Garage Rock Festival 2018

Så ruller garagerock-toget igen! Festivalen år 2018 bliver en speciel én af slagsen. 2018 er året for den 10. udgave af Gutter Island, så vi skruer op for blusset og banker forstærkerne op på 11. Vi har sørget for 28 fede og gedigne bands til øregangene, så køb dig allerede nu fattig i lakridspiber og guldøl. Tjek årets line-up her.

Køb billetten her!

Og hold jer opdateret på facebook-eventet.

Torsdagens Freakshow vender tilbage

En ny tradition blev født i 2016 og her i 2018 vil den blive løftet til nye højder. Torsdagen bliver et intenst og samlet show med musik, akrobatiske udfoldelser, ild og galskab!

Tid og sted:

Masnedø Fortet
Fortvej 8
4760 Vordingborg
16. – 18. august 2018

Billettyper og pris:

Der vil igen være mulighed for at komme med Gutter-bussen. Afgangen vil vanen tro være fra DGI Byen i København torsdag d. 16 om eftermiddagen. Returkørsel søndag d. 19 om formiddagen. Du kan kun købe busbillet sammen med partout-billetten. Der sælges ikke éndagsbilletter.

Partoutbillet: 950kr
Bustransport: 200kr

Camping og anden praktisk information:

Der er som altid mulighed for camping. Campingområdet åbner torsdag d. 16 tidlig eftermiddag. Her vil ligeledes være dedikeret parkeringsområde til biler og campingvogne. Campingpladser, parkering for både biler, motorcykler og campingvogne er gratis, men uden mulighed for tilslutning af strøm.