Frivillig

Skal du have et skud garagerock til sommer?

Kom med og skab Gutter Island sammen med os!

Det bliver stort til sommer når Gutter Island Garage Rock Festival holder 10. gangs jubilæumsfestival. Festivalen byder på tre dage med garagerock, beat, soul og alt det andet du elsker at leve for. Great music – Great People – Great place! Det hele sker 16. – 18. august 2018.

Masnedø Fortet er vores base og vi glæder os til atter at tage godt imod de seje Gutter og Guttinder på det vindblæste fort på sydhavsøen.

Vi søger frivillige til at være:

Gutter Munchies: Uden mad ingen energi til musik og gøgl og til at løfte armen. Gutterfolket skal have god mad og du kan hjælpe med det. Vagterne er fordelt på 4 dage og er på 2×8 timer.
Gutter Bandcare: Kom tættere på stjernerne! Du får ansvaret med bandcare-området, hvor bands opholder sig før og efter koncert. Vagterne er fordelt på 3 dage og er på 2×8 timer.

Vi lægger vægt på, at du som frivillig på Gutter Island selvfølgelig har lyst til at være en del af et stærkt lille frivillig-fællesskab hvor der er plads til både at knokle, hjælpe hinanden og kunne have det fedt imens – sådan er Gutter-folk flest.

Skriv endelig til os hvis du vil være med! Send os en mail med lidt info om dig selv og hvad du synes er fedest at lave som frivillig. Vores mail er frivillig ( a ) gutter-island.dk.

Det bliver Gutter høre fra dig ?