Frivillighed

SKAL DU VÆRE MED TIL AT UD- OG AFVIKLE NORDENS STØRSTE GARAGEROCK-FESTIVAL?

 

Gutter Island City line up 2019

 

Vi åbner for frivilligansøgninger 1. februar

 

Hvis du har lyst til at lege med på Gutter Island 2020, kan du allerede nu skrive til frivillig@gutter-island.dk og høre mere. Vi kan dog ikke garantere at du får svar inden d. 1/2. Skriv gerne lidt om hvilke frivilligposter du kunne være interesseret i og hvad du har af tidligere festival/frivilligerfaring.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på Facebook eller Instagram.

 

Frivilligstillinger:

 

Herunder skriver vi, hvis der er nogen vi særligt går og mangler i Gutter-regi. Giv lyd hvis det er dig!

Vi søger SoMe koordinatorer til arbejde op til og under festivalen

  • Vi håber at du er en (st)ord-charmør, der enten Facebook-optimerer som en drøm eller svinger en journalistisk pen som en pro! Før festivalen tager vi dig gerne med på råd og du kan her få erfaring med b.la. content-planlægning og opsøgende pressearbejde. Under selve festivalen består arbejdet mestendels i at svare på beskeder på FB og Instagram, holder væres gæster informerede fra både FB-side og -begivenhed, ligesom at vi løbende dokumenterer dagen via. Instagram stories.

Vi søger nye fotografer

  • Gutter søger flere nye fotografer der kunne tænke sig at være med til selve festivalen. Arbejdsfordelingen ændrer sig lidt hvert år, og du er derfor velkommen til at byde ind med hvorvidt du arbejder bedst med timesatte vagter, på specifikke opgaver eller med løbende deadlines.

Vi søger nye videografer

  • Vi håber at der sidder et par videografer derude der er klar på at producere stemnings- og frivilligvideoer ifm. festivalen eller kan gribe bolden når vores SoMe-ansvarlige får tossede ideer (det sker med jævne mellemrum). Her er også kæmpe stor mulighed for selv at planlægge og præge dine arbejdsopgaver.

Alle opslagene er frivillige engagementer. Gutter Island har ingen lønnede medarbejdere (men en helvedes masse hjerterum). Vi håber at eventuelle nye frivillige vil se os som et kreativt laboratorium hvor de kan udvikle og afprøve nye ideer indenfor deres fag, og som en festival der både giver uforglemmelige oplevelser, livslange venskaber og muligheden for at være en del af et helt unikt fællesskab.

Du behøver ikke at have verdens længste CV for at søge de ovenstående stillinger. Det er vigtigere for os, at du kan se dig selv i Gutterånden. Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, etnisk baggrund, seksuel orientering, kønsidentitet, religion el. andet at søge.

Både spørgsmål og ansøgninger + CV sendes til os på presse@gutter-island.dk.