Frivillighed

SKAL DU VÆRE MED TIL AT UDVIKLE NORDENS STØRSTE GARAGEROCK-FESTIVAL?

I sommeren 2020 træder Gutter Island Garage Rock Festival officielt ud af teenageårene. Vores lille læderjakketræf er efterhånden ikke så småt mere og vi kan fejre 20-års fødselsdag! Derfor er vi også på udkig efter nye medlemmer af Gutter-familien, der kan hjælpe os med at bliver både bedre og skarpere.

Så hvis du har lyst til at sætte dit præg på en lille kvalitetsbevidst festival med kæmpe store ambitioner og sindssygt meget potentiale, og hvis du har en forkærlighed for alt hvad der lugter af rock´n´roll, så er det nu du skal spidse ører! (Eller. Pudse briller. Du ved. Læse videre!)

Gutter Island City line up 2019

Vi søger en SoMe koordinator/tekstforfatter

  • Vi håber at du er en (st)ord-charmør, der enten Facebook-optimerer som en drøm eller svinger en journalistisk pen som en pro! Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores kommunikationschef Liv, der lige nu både styrer vores PR og SoMe arbejde, og har brug for to ekstra hænder. Du må gerne enten have et særligt SoMe-tække eller være frisk på at hjælpe til over hele kommunikationslinjen (Facebook / Instagram / Pressemeddelelser / overordnet kommunikationsstrategi)

Vi søger 1 – 2 projektkoordinator(er)

  • Op til næste festival kommer vi til at have et særligt fokus på vores publikum i alderen 20 til 30 år. Det håber vi at du/I er friske på at arbejde med! Man kommer til at arbejde i grænselandet mellem markedsføring og frivillighed, og både arbejde tæt sammen med resten af kommunikationsgruppen og vores to seje frivilligkoordinatorer. Du/I kommer altså ikke til at stå alene, men vi mangler nogen/nogle som er klar på at have vores yngre publikum som hovedfokus. Du/I må meget gerne have markedsføringstække eller før have haft fingrene i festivalplanlægning.

Vi søger nye fotografer

  • Gutter søger ca. 2 nye fotografer der kunne tænke sig at være med i Gutter-familien hele året. Udover at komme med på festivalen og skyde på vores skønne publikummer, kan det være at du kunne tænke dig at tage nye merchandise-billeder, har en mening om festivalens overordnede foto-dækning eller er klar på at udvikle vores grafiske profil.

Vi søger nye videografer

  • Vi håber at der sidder et par videografer derude der er klar på at producere stemnings- og frivilligvideoer ifm. festivalen eller kan gribe bolden når vores SoMe-ansvarlige får tossede ideer (det sker med jævne mellemrum). Her er også kæmpe stor mulighed for selv at planlægge og præge dine arbejdsopgaver.

 

Alle opslagene er frivillige engagementer. Gutter Island har ingen lønnede medarbejdere (men en helvedes masse hjerterum). Vi håber at eventuelle nye frivillige vil se os som et kreativt laboratorium hvor de kan udvikle og afprøve nye ideer indenfor deres fag, og som en festival der både giver uforglemmelige oplevelser, livslange venskaber og muligheden for at være en del af et helt unikt fællesskab.

Du behøver ikke at have verdens længste CV for at søge de ovenstående stillinger. Det er vigtigere for os, at du kan se dig selv i Gutterånden. Forvent opstart primo januar. Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, etnisk baggrund, seksuel orientering, kønsidentitet, religion el. andet at søge.

Både spørgsmål og ansøgninger + CV sendes til festivalen på presse@gutter-island.dk. Ansøgningsfrist 1. december. Samtaler afholdes løbende.

 

 

Kan jeg lave noget andet?

Hvis du har lyst til at lege med på Gutter Island 2020, kan du skrive til frivillig@gutter-island.dk og høre mere. Du er også velkommen til at kontakte på Facebook eller Instagram.