Sidst i september forlader Gutter ånden endnu engang de trygge rammer på Masnedø og svæver for en stund ud i verden, for at give alle tørstende garagerockere et skud Gutter-ånd (og en fernet).

Vi rykker nemlig til Roskilde, hvor spillestedet Gimle – mod al forventning – gerne vil have os igen, og danner derfor rammen om Gutter City 2019, der løber af stablen d. 20/9 – 2019!

Denne gang præsenterer vi et endagsevent med et vildt, spændende og pakket-til-randen program, der sørger for, at du afslutter festivalsæsonen med manér.

Da Gutter City, som den kvikke gæst vil have regnet ud, er en byfestival, er der ikke mulighed for overnatning i Roskilde (medmindre din vens fætters ekskærestes datter tilfældigvis bor i byen. Eller du lejer en AirBnB), men kast dig ej ud over bekymringens rand af den grund! – Vi sørger selvfølgelig for bustransport til og fra København. Derudover ligger Gimle i gåafstand til Roskilde st., hvorfra der kører tog både mod Fyn og KBH cirka 30 min. efter at musikken stopper.

Flere informationer, herunder også et bangern lineup, annonceres løbende her på sitet og på vores Facebook. Billetter kan allerede nu købes via Gimle.dk

  • Tid: Spillestedet Gimle, Roskilde
  • Sted: fredag d. 20/9 – 2019
  • Bands: Fem bands spiller I løbet af aftenen fra 20.30 – 00.30. Lineup endnu ikke offentliggjort