Kalder alle rockhoveder syd for den nordlige polarcirkel! (det er dig, søulk)

Fredag d. 26/4 er der kun ét sted i hele verden du bør indfinde dig. Og det er lige præcis på Underwerket, hvor vi har slået pjalterne sammen med nogle dygtige spillestedsfolk og sammen præsenterer et epos af en hæsblæsende blues-rock koncert med den New York-baserede trio Daddy Long Legs (US).

Og det gør vi af ingen ringere grund end, at vi på denne højhellige fredag (skål) lader det fulde lineup til Gutter City gjalde ud over landet! Det er koncert OG releasefæst (ja, med æ) i ét, du!

Sidste gang Daddy Long Legs aka. dine (nye) yndlings rock’n’rollere satte fødderne på dansk jord var i 2014 hvor de lukkede verdens bedste festival (altså Gutter Island). Så hvis du ikke allerede ved det, er Daddy Long Legs et studie i overbevisende, og autentisk rock’n’roll med bluesfyldte undertoner, og masser af sjæl og energi.

Support: Java Skull (DK)
Som en føniks ud af asken opsteg duoen Java Skull fra resterne af garagepunkens hedengangne legender The Untamed. Duoen serverer svingende burlesquesk trash-blues der er lige så nemt at forelske sig i, som det er svært at udtale.

Vi ses til en ustyrlig og uhyrlig fremragende aften!