[vc_row][vc_column][vc_column_text]INFO OM COVID-19

Venner, fjender og verdens bedste festivalgæster! Vi synes, vi skylder jer en status på COVID-19 og de indvirkninger pandemien kan have på vores alle sammens læderjakketræf.

Kort og godt, har vi tre vigtige ting at sige til jer:

Først og fremmest: pas på jer selv derude!

Nr. 2: Vi har en klar forventning om at Gutter Island 2020 aka. vores store fede 20 års jubilæum, løber af stablen præcis som det skal d. 13 – 15 august.

& C: I de her dage er det ufatteligt vigtigt, at I kaster noget kærlighed efter jeres lokale grønthandler og gademuskant, hvis de stadig skal være her når det her er overstået. (Også gerne i form af kolde kontanter. Eller faktisk. Måske er dankort og mobilepay bedre. I ved. Smittefare og sådan noget)

I skal også vide, at vi tager den her situation hamrende alvorligt og følger situationen tæt. Vi er hele tiden i kontakt med vores brancheorganisation Dansk Live, og har til alle tider sundhedsstyrelsens hjemmeside åbent på computeren.

DOG fortsætter planlægningen af Gutter 2020 fra hjemmekontorerne, og så må vi løbende træffe beslutninger baseret på myndighedernes krav og anbefalinger. Vi kan kun forholde os til de informationer der er tilgængelige lige nu, og ingen af os har jo stået i den her situation før. Vi skal selvfølgelig nok både opdatere, informere og charmere jer løbende her på siden. MEN igen – vi regner med at slå dørene op for endnu en omgang Gutter d. 13 august!

Stay sane – stay safe!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]