Line-up 2019

POWERSOLO (DK)

Internationalt anerkendt rock med den utrættelige toreador Kim Kix i front. Bandet har henrykket og forfærdet anmeldere, og taget fat i kraven på deres fans, og smurt dem ind i deres blod, sved og tårer gennem 22 år. Sammen med guitarist André Peasoup og trommeslager Mike Sullivan har Kim Kix spillet koncerter i Storbritannien, EU og Nordafrika. Og nu gæster denne fuldblods vædeløbshest af et rock´n´roll band så Gutter City!

THE BITCHWAVES (TRASH)

The Bitchwaves er både et fænomen og en trash´n´roll duo! Disse flagermusepiger fra Trashylvanien skaber hurtig, enkel treakkords garagerock. De to “battylicious bitches” spiller primitiv og punket garagerock, hvor duoens ene halvdel, Baterella, banker løs på trommerne, og Bitchlips Lovelylocks brøler til skramlende guitar.

THE LIZARDS (ES)

Powertrio fra Barselona, der må være kravlet op af den same sump som Mötorhead, Joan Jett og The Misfits. Bandet mixer punk og hard rock, og skaber punk´n´roll som da far var dreng – en spillestil der har sørget for, at denne no-bullshit trio både har åbnet for Nashville Pussy og spillet med de danske Nelson Can.

THE NEW MADNESS (DK)

Med deres svingende, 60´er inspirerede garagerock danner The New Madness bro mellem garagerocken og den klassiske rock. Det er ungdommelig fandenivoldskhed, værtshustumult, go-go dans og musikere der uironisk går med sorte solbriller indendørs, hældt på flaske.

SKINNY VIOLET (DK)

En ung garagerock duo fra København. Deres intentionelt smadrede sound er domineret af tunge guitarriffs og buldrende trommerytmer, der bølger frem og tilbage mellem den energiske frontkvinde og den hårdtslående trommeslager. Duoen er kendt for liveshows der eksploderer i ansigtet på dig og hamrer derud af med omtrent 200 km/t. Forvent intens atmosfære, når Skinny Violet indtager scenen.