SAMLET INFO TIL GUTTERFOLKET!

Hvordan overfører jeg min 2020-billet til 2021?

Ved at sætte dig ned og trille tommelfingre. Alle billetter købt til Gutter Island 2020 er automatisk gældende til 2021, og vi sørger for al det billet-tekniske for dig.

Hvordan refunderer jeg min festivalbillet?

Selvom vi håber, at rigtig mange af jer, har lyst til at videreføre jeres billetter til næste års festival, er det selvfølgelig også muligt at få sin billet refunderet. Refunderingsvinduet er åbent fra mandag d. 4/5 til og med d. 18/5, og du refunderer din(e) billet(ter) gennem Tikkio. Det er kun i dette vindue, at du kan få billetten refunderet, og ellers hænger vi på hinanden, sømand.

Sådan her refunderer du din billet:

  1. Gå ind på tikkio.com
  2. Login på din konto. Login finder du oppe i højre hjørne
  3. Find “dine billetter” og vælg de billetter, som du vil have refunderet
  4. Pengene vil blive returført til det benyttede betalingskort

(OBS. er en billet først bedt om refunderet, kan det ikke fortrydes)

Kan jeg købe billetter til 2021 allerede nu?

Niksen! Der er lukket for billetsalget nu, og det vil som minimum være lukket mens refunderingsvinduet er åbent. Vi skal selvfølgelig nok holde jer opdaterede og storannoncere når billetsalget åbner igen!

Hvad med musikprogrammet fra 2020?

Vores bookere havde linet et kanonlækkert program op, med bands fra alle garagerockens mange afskygninger. Det er ærgerligt for både os, dig og dem, at vi ikke kan dele musikoplevelserne sammen til august. Vi har heldigvis et fremragende forhold til vores kunstnere og regner med, at de fleste besøger Gutter Island d. 19 – 21/8 2021 istedet!

Vi arbejder hårdt på at lave nye aftaler med alle de artister, vi allerede havde booket til 2020, men kan ikke love, at logistikken i alle tilfælde går op. Vi vil løbende opdatere programmet, både her op på vores SoMe platforme.

Hvordan kan jeg støtte Gutter Island?

Det var dog pænt af dig at spørge! Hvis du har købt billet til festival 2020, er det bedste du kan gøre er at holde fast i din billet frem til 2021. Hvis du vil støtte os mere direkte, synes vi, at du skal købe et medlemskab af foreningen Gutter Island (det kan gøres på Tikkio), besøge vores webshop og nappe dig lidt Gutter til garderoben, eller støtte os, ved at støtte vores samarbejdspartnere. Det kan f.eks være, at du erhverver dig en musikoplevelse fra Gimle, en øl fra Nørrebro Bryghus, eller en ny plade/t-shirt fra dit yndlingsband.