Gutter Island modtager Vordingborg Kulturpris 2019!

Vi er utrolig stolte af at kunne offentliggøre, at vi har modtaget Vordingborg Kulturpris 2019. Uden den kontinuerlige støtte fra lokalsamfundet, ville Gutter Island ikke kunne eksisterer i det format, du kender og elsker. At få lov til at afholde en garagerockfestival på et fredet område, er ikke mange forundt. Derfor er vi så kisteglade både for anerkendelsen fra og samarbejdet med Vordingborg Kommune, som gør det muligt for os alle, at ses til sommer! Og du ved vi lige tager én ekstra skarp til julefrokosten.

Med prisen følger 25.000 kr. som naturligvis vil gå direkte til festivalens videre færd og afvikling. Vi har masser af planer med det flotte beløb, som nok skal gå ben at gå på.

“Hovedprisen på 25.000 kr. går til den internationalt anerkendte garagerock festival ”Gutter Island”, som afholdes hvert andet år i august på Masnedøfortet ved Vordingborg. Festivalen hædres med årets kulturpris for sin stædige og stadige indsats med en festival for nichemusik, der bidrager til en stærk eventkultur i Vordingborg Kommune, og tiltrækker publikum fra hele landet. I 2020 har Gutter Island 20 års jubilæum Festivalen har gennem årerne vokset sig både stor og stærk, uden at den charme, frækhed og vildskab som de tre dage på det gamle fort har stået for fra starten.”

Du kan læse hele pressemeddelelsen her.

 

Foto: Mads Ogstrup